MAT 516- Kaedah Lengkung Dan Permukaan Untuk RGBK (September/Oktober 2003) - PPSM, Pusat Pengajian Sains Matematik (2003)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Pertama Sidang Akademik 2003/2004 September/Oktober 2003 MAT 516- KAEDAH LENGKUNG DAN PERMUKAAN UNTUK RGBK Masa: 3 jam Sila pastikan bahawa kertas peperiksaan ini mengandungi EMPAT [4]muka surat yang bercetak sebelum anda memulakan peperiksaan ini. Jawab semua lapan soalan.