MAT 514- Pemodelan Matematik (September/Oktober 2003) - PPSM, Pusat Pengajian Sains Matematik (2003)
UNIVERSITI SAINS MAlAYSIA Peperiksaan Semester Pertama Sidang Akademik 2003/2004 September/Oktober 2003 MAT 514- Pemodelan Matematik Masa : 3 jam Sila pastikan bahawa kertas peperiksaan ini mengandungi EMPAT [4] muka surat yang bercetak sebelum anda memulakan peperiksaan ini. Jawab semua tiga soalan .