MAT 263 - Teori Kebarangkalian (September/Oktober 2003) - PPSM, Pusat Pengajian Sains Matematik (2003)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Pertama Sidang Akademik 2003/2004 September/Oktober 2003 MAT 263 - TEORI KEBARANGKALIAN Masa: 3jam Sila pastikan bahawa kertas peperiksaan ini mengandungi ENAM [6] muka surat yang bercetak sebelum anda memulakan peperiksaan ini. Jawab semua empat soalan.