MAT 251 - Pengantar Penyelidikan Operasi (September/Oktober 2003) - PPSM, Pusat Pengajian Sains Matematik (2003)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Pertama Sidang Akademik 2003/2004 September/Oktober 2003 MAT 251 - PENGANTAR PENYELIDIKAN OPERAS! Masa: 3 jam Sila pastikan bahawa kertas peperiksaan ini mengandungi ENAM [6] muka surat dan dua [2] Iampiran yang bercetak sebelum and a .memulakan peperiksaan ini. Jawab semua tiga soalan.