MAT 222 - Persamaan Pembezaan II (September/Oktober 2003) - PPSM, Pusat Pengajian Sains Matematik (2003)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Pertama Sidang Akademik 2003/2004 September/Oktober 2003 MAT 222-PERSAMAAN PEMBEZAAN II Masa: [3 jam] ARAHAN KEPADA CALON: Sila pastikan bahawa kertas peperiksaan ini mengandungi TIGA [3] soalan di dalam EMPAT [4] halaman yang bercetak sebelum anda memulakan peperiksaan ini. Jawab SEMUA soalan.