ZCT 208/2 - Mekanik Klasik - PPSF, Pusat Pengajian Sains Fizik (Universiti Sains Malaysia, 2001)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 2000/2001 Februari!Mac 2001 ZCT 208/2 - Mekanik Klasik Masa : 2jam Sila pastikan bahawa kertas peperiksaan ini mengandungi TIGA muka surat yang bercetak sebelum anda memulakan peperiksaan ini. Jawab kesemua EMPAT soalan. Kesemuanya wajib dijawab dalam Bahasa Malaysia.