ZAT 281/4- Pengantar Mikropemproses - PPSF, Pusat Pengajian Sains Fizik (Universiti Sains Malaysia, 2001)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 2000/2001 Februari/Mac 2001 ZAT 281/4- Pengantar Mikropemproses· Masa : 3jam Sila pastikan bahawa kertas peperiksaan ini mengandungi DUAPULUH SATU muka surat yang bercetak sebelum anda memulakan peperiksaan ini.