ZGT 162/3- Geologi II - PPSF, Pusat Pengajian Sains Fizik (Universiti Sains Malaysia, 2001)
Universiti Sains Malaysia Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 2000/2001 Februari/Mac 2001 ZGT 162/3- Geologi II Masa : 3 jam Sila pastikan bahawa kertas peperiksaan ini mengandungi DUA muka surat yang bercetak sebelum anda memulakan peperiksaan ini. Jawab mana-mana EMPAT soalan. Kesemuanya wajib dijawab dalam Bahasa Malaysia.