ZCT 106/4- Elektronik - PPSF, Pusat Pengajian Sains Fizik (Universiti Sains Malaysia, 2001)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 2000/2001 Februari/Mac 2001 ZCT 106/4- Elektronik Masa: 3jam Sila pastikan bahawa kertas peperiksaan ini mengandungi EMP AT BELAS muka surat yang bercetak sebelum anda memulakan peperiksaan ini. Jawab kesemua EMPAT soalan. Calon-calon boleh memilih menjawab kesemua soalan dalam Bahasa Malaysia. Jika calon-calon memilih untuk menjawab dalam Bahasa lnggeris, sekurangnya satu soalan wajib dijawab dalam Bahasa Malaysia