ZCA 10114- Fizik I (Mekanik) - PPSF, Pusat Pengajian Sains Fizik (Universiti Sains Malaysia, 2001)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 2000/2001 Februari/Mac 2001 ZCA 10114- Fizik I (Mekanik) Masa : 3 jam Sila pastikan bahawa kertas peperiksaan ini mengandungi TIGA muka surat yang bercetak sebelum anda memulakan peperiksaan ini. Jawab kesemua LIMA soalan. Kesemuanya wajib dijawab dalam Bahasa Malaysia.