JKA414E/JKA422E – Indigenous Ethnography of Malaysia [Etnografi Peribumi Malaysia] - PPSKM, Pusat Pengajian Sains Kemasyarakatan (2019)
Final Examination 2018/2019 Academic Session June 2019 Duration : 3 hours