JOP 353 – Teori dan Perkembangan Organisasi / JOW 359 – Perkembangan Organisasi - PPJJ, Pusat Pengajian Jarak Jauh (Pusat Pengajian Pendidikan Jarak Jauh, 2017)
Peperiksaan Akhir Sidang Akademik 2016/2017