BZT 303/3 - Histologi Haiwan Februari 2000 - PPSKJ, Pusat Pengajian Sains Kajihayat (Universiti Sains Malaysia, 2000)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 1999/2000 Februari 2000 BZT 303/3 - Histologi Haiwan Masa [3jam] Jawab LIMA daripada ENAM soalan yang diberikan, dalam Bahasa Malaysia. Tiap-tiap soalan bernilai 20 markah.