BTT 303/3 - Kejuruteraan Biokimia Februari 2000 - PPSKJ, Pusat Pengajian Sains Kajihayat (Universiti Sains Malaysia, 2000)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 1999/2000 Februari 2000 BTT 303/3 - Kejuruteraan Biokimia BTT 434/3 - Kejuruteraan Biokimia Masa : [3 jam] Jawab LIMA daripada ENAM soalan yang diberikan, dalam Bahasa Malaysia. Tiap-tiap soalan bernilai 20 markah.