BTT – 202/3 - Teknik-Teknik Bioteknologi Februari 2000 - PPSKJ, Pusat Pengajian Sains Kajihayat (2000)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 1999/2000 Februari 2000 BTT – 202/3 - Teknik-Teknik Bioteknologi Masa : [3 jam] Jawab LIMA daripada ENAM soalan yang diberikan, dalam Bahasa Malaysia. Tiap-tiap soalan bernilai 20 markah.