JFP 363E/JFP 463E – Security Investment and Portfolio Management[Pelaburan Sekuriti dan Pengurusan Portfolio] - PPJJ, Pusat Pengajian Jarak Jauh (Pusat Pengajian Pendidikan Jarak Jauh, 2017)
Peperiksaan Akhir Sidang Akademik 2016/2017