BMT 203/3 - Genetik Mikrob Februari 2000 - PPSKJ, Pusat Pengajian Sains Kajihayat (Universiti Sains Malaysia, 2000)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 1999/2000 Februari 2000 BMT 203/3 - Genetik Mikrob Masa : [3 jam] Jawab LIMA daripada ENAM soalan yang diberikan, dalam Bahasa Malaysia. Tiap-tiap soalan benilai 20 markah.