JKA 414E – Indigenous Ethnography of Malaysia [Etnografi Peribumi Malaysia] - PPSKM, Pusat Pengajian Sains Kemasyarakatan (2017)
Final Examination 2016/2017 Academic Session May/June 2017 Duration : 3 hours