JKA 317 – Falsafah Penyiasatan Sosial JKA 420 – Teori Antropologi dan Sosiologi Lanjutan - PPSKM, Pusat Pengajian Sains Kemasyarakatan (2017)
Peperiksaan Akhir Sidang Akademik 2016/2017 Mei/Jun 2017 Masa: 3 jam