BKT 201/4 - Biologi Parasit Febuari 2000 - PPSKJ, Pusat Pengajian Sains Kajihayat (Universiti Sains Malaysia, 2000)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 1999/2000 Februari 2000 BKT 201/4 - Biologi Parasit Masa : [3 jam] Jawab LIMA daripada ENAM soalan yang diberikan, dalam Bahasa Malaysia. Tiap-tiap soalan bernilai 20 markah.