BAT 203/3 - Ekosistem Pinggir & Marin Februari 2000 - PPSKJ, Pusat Pengajian Sains Kajihayat (Universiti Sains Malaysia, 2000)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 1999/2000 Februari 2000 BAT 203/3 - Ekosistem Pinggir & Marin Masa [3jam] Jawab LIMA daripada ENAM soalan yang diberikan, dalam Bahasa Malaysia. Tiap-tiap soalan bernilai 20 markah.