BOI 109/4 - Biostatistik Februari 2000 - PPSKJ, Pusat Pengajian Sains Kajihayat (Universiti Sains Malaysia, 2000)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 1999/2000 Februari 2000 BOI 109/4 - Biostatistik Masa : [3 jam] Jawab LIMA daripada ENAM soalan yang diberikan, dalam Bahasa Malaysia. Tiap-tiap soalan bernilai 20 markah. *ARAHAN: Gunakan kaedah parametrik bagi semua analisis melainkan syarat tidak dipenuhi.