PLG 531 - Pengukuran Pendidikan April 1999 - PPIP, Pusat Pengajian Ilmu Pendidikan (Universiti Sains Malaysia, 1999)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Kursus Semasa Cuti Panjang Sidang Akademik 1998/1999 April 1999 PLG 531 - Pengukuran Pendidikan Masa : 3jam Jawab mana-mana EMPAT (4) dari ENAM (6) soalan.