PLG 516 - Pengajian Keberkesanan Sekolah April 1999 - PPIP, Pusat Pengajian Ilmu Pendidikan (Universiti Sains Malaysia, 1999)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester II Sidang Akademik 1998/99 April 1999 PLG 516 - Pengajian Keberkesanan Sekolah (Masa : 2 Jam) ARAHAN : Jawab KESEMUA soalan. Guna halaman baru yang berasingan untuk menjawab setiap soalan.