PDP 405 - Pendidikan Jasmani Kesihatan dan Kokurikulum April 1999 - PPIP, Pusat Pengajian Ilmu Pendidikan (Universiti Sains Malaysia, 1999)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Kursus Semasa Cuti Panjang Sidang Akademik 1998/1999 April 1999 PDP 405 - Pendidikan Jasmani Kesihatan dan Kokurikulum Masa : 2jam ARAHAN: Kertas ini mengandungi ENAM 6 soalan. Jawab EMPAT (4) soalan sahaja Mulakan setiap jawapan dengan helaian kertas yang baru dan catatkan nombor soalan dengan jelas.