PDP 404 - Amalan Teknologi Pengajaran April 1999 - PPIP, Pusat Pengajian Ilmu Pendidikan (Universiti Sains Malaysia, 1999)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Kertas Semasa Cuti Panjang Sidang Akademik 1998/99 April 1999 PDP 404 - Amalan Teknologi Pengajaran Masa: ( 3 Jam )