PDP 401 - Pengantat Ilmu Pendidikan April 1999 - PPIP, Pusat Pengajian Ilmu Pendidikan (Universiti Sains Malaysia, 1999)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Kursus Semasa Cuti Panjang Sidang Akademik 1998/1999 April l999 PDP 401 - Pengantat Ilmu Pendidikan Masa : l jam ARAHAN : Kertas ini mengandungi ENAM (6) soalan. Jawab EMPAT (4) soalan sahaja. Mulakan setiap jawapan dengan helaian kertas yang baru dan catatkan nombor soalan dengan jelas.