MST 567 - Categorical Data Analysis November 2006 - PPSM, Pusat Pengajian Sains Matematik (Universiti Sains Malaysia, 2006)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Pertama Sidang Akademik 2006/2007 October/November 2006 MST 567 - Categorical Data Analysis [Analisis Data Berkategori] Masa : 3 jam Please check that this examination paper consists of ELEVEN pages of printed material before you begin the examination. [Sila pastikan bahawa kertas peperiksaan ini mengandungi SEBELAS muka surat yang bercetak sebelum anda memulakan peperiksaan ini.] Instructions: Answer all four [4] questions. [4rahan: Jawab semua empat [4] soalan.]