MST 562 - Stochastic Processes November 2006 - PPSM, Pusat Pengajian Sains Matematik (Universiti Sains Malaysia, 2006)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA First Semester Examination Academic Session 2006/2007 October/November 2006 MST 562 - Stochastic Processes [Proses Stokastik] Duration : 3 hours [Masa : 3 jam] Please check that this examination paper consists of NlNE pages of printed material before you begin the examination. [Sila pastikan bahawa kertas peperiksaan ini mengandungi SEMBILAN muka surat yang bercetak sebelum anda memulakan peperiksaan ini.] Instructions : Answer all four [4] questions. [Arahan : Jawab semua empat [4] soalan.]