MSG 388 - Algoritma Matematik Untuk Grafik Komputer November 2006 - PPSM, Pusat Pengajian Sains Matematik (Universiti Sains Malaysia, 2006)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Pertama Sidang Akademik 2006/2007 Oktober/November 2006 MSG 388 - Algoritma Matematik Untuk Grafik Komputer Masa : 3jam Sila pastikan bahawa kertas peperiksaan ini mengandungi EMPAT muka surat yang bercetak sebelum anda memulakan peperiksaan ini. Jawab semua empat soalan.