MSG 366 - Analisis Multivariat November 2006 - PPSM, Pusat Pengajian Sains Matematik (Universiti Sains Malaysia, 2006)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Pertama Sidang Akademik 2006/2007 Oktober/November 2006 MSG 366 - Analisis Multivariat Masa: 3jam Sila pastikan bahawa kertas peperiksaan ini mengandungi TIGA PULUH muka surat yang bercetak sebelum anda memulakan peperiksaan ini. Jawab semua empat soalan.