MGM 551 - Operations Research November 2006 - PPSM, Pusat Pengajian Sains Matematik (Universiti Sains Malaysia, 2006)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA First Semester Examination Academic Session 2006/2007 October/November 2006 MGM 551 - Operations Research [Penyelidikan Operasi] Duration : 3 hours [Masa : 3 jam] Please check that this examination paper consists of EIGHT pages of printed material before you begin the examination. [Sila pastikan bahawa kertas peperiksaan ini mengandungi LAPAN muka surat yang bercetak sebelum anda memulakan peperiksaan ini.] Instructions : Answer all eight [8] questions. [Arahan Jawab semua Iapan [8] soalan.]