RMK 353 - Pengurusan Harta - PPPB, Pusat Pengajian Perumahan Bangunan & Perancangan (School of Houu (Universiti Sains Malaysia, 2002)
Universiti Sains Malaysia Peperiksaan Semester Pertama . Sidang Akademik 2002/2003 September 2002 RMK 353 - Pengurusan Harta Masa: 3jam