MAT 518 - Numerical Methods For Differential Equations Nov 2006 - PPSM, Pusat Pengajian Sains Matematik (2006)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA First Semester Examination Academic Session 2006/2007 October/November 2006 MAT 518 - Numerical Methods For Differential Equations [Kaedah Berangka Untuk Persamaan Pembezaan] Duration : 3 hours [Masa : 3 jam] Please check that this examination paper consists of NINE pages of printed material before you begin the examination. [Sila pastikan bahawa kertas peperiksaan ini mengandungi SEMBILAN muka surat yang bercetak sebelum anda memulakan peperiksaan ini.]