MAT 517 - Computational Linear Algebra and Function November 2006 - PPSM, Pusat Pengajian Sains Matematik (Universiti Sains Malaysia, 2006)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA First Semester Examination Academic Session 2006/2007 October/November 2006 MAT 517- Computational Linear Algebra and Function Approximation [Aijabar Linear Pengkomputeran dan Penghampiran Fungsi] Duration : 3 hours [Masa : 3 jam] Please check that this examination paper consists of NINE pages of printed material before you begin the examination. [Sila pastikan bahawa kertas peperiksaan ini mengandungi SEMBILAN muka surat yang bercetak sebelum anda memulakan peperiksaan ini.] Instructions: Answer all four [4] questions. [Arahan: Jawab semua empat [4] soalan.]