MAT 514- Mathematical Modeling November 2006 - PPSM, Pusat Pengajian Sains Matematik (Universiti Sains Malaysia, 2006)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA First Semester Examination Academic Session 2006/2007 October/November 2006 MAT 514- Mathematical Modeling [Pemodelan Matematik] Duration : 3 hours [Masa : 3 jam] Please check that this examination paper consists of FIVE pages of printed material before you begin the examination. [Sila pastikan bahawa kertas peperiksaan ini mengandungi LIMA muka surat yang bercetak sebelum anda memulakan peperiksaan ini.] Instructions : Answer all six [6] questions. [Arahan Jawab semua enam [6] soalan.]