RLD 507- Gis dan Teknologi Maklumat - PPPB, Pusat Pengajian Perumahan Bangunan & Perancangan (School of Houu (Universiti Sains Malaysia, 2002)
Universiti Sains Malaysia Peperiksaan Semester Pertama Sidang Akademik 2002/2003 September 2002 RLD 507- Gis dan Teknologi Maklumat Masa: 3jam