CPT343/ CPM314 – Software Project Management, Process & Evolution (Pengurusan Projek, Proses & Evolusi Perisian) - PPSKOM, Pusat Pengajian Sains Komputer (Pusat Pengajian Sains Komputer, 2021)
First Semester Examination 2020/2021 Academic Session February 2021