CPT342 – Knowledge Management & Engineering (Pengurusan & Kejuruteraan Pengetahuan) - PPSKOM, Pusat Pengajian Sains Komputer (Pusat Pengajian Sains Komputer, 2021)
First Semester Examination 2020/2021 Academic Session February 2021