CPT113/CPM213 – Programming Methodology & Data Structures (Metodologi Pengaturcaraan & Struktur Data) - PPSKOM, Pusat Pengajian Sains Komputer (Pusat Pengajian Sains Komputer, 2021)
First Semester Examination 2020/2021 Academic Session February 2021