RHS 504-Perumahan dan Teknologi - PPPB, Pusat Pengajian Perumahan Bangunan & Perancangan (School of Houu (Universiti Sains Malaysia, 2002)
Universiti Sains Malaysia Peperiksaan Semester Pertama Sidang Akademik 2002/2003 September 2002 RHS 504-Perumahan dan Teknologi Masa: 3jam