RHS 503-Rekabentuk Perumahan - PPPB, Pusat Pengajian Perumahan Bangunan & Perancangan (School of Houu (Universiti Sains Malaysia, 2001)
Universiti Sains Malaysia Peperiksaan Semester Pertama Sidang Akademik 2002/2003 September 2001 · RHS 503-Rekabentuk Perumahan Masa: 3jam