CMT324 – Computer Graphics & Visual Computing (Grafik Komputer & Perkomputeran Visual) - PPSKOM, Pusat Pengajian Sains Komputer (Pusat Pengajian Sains Komputer, 2021)
First Semester Examination 2020/2021 Academic Session February 2021