REG 561-Teknologi Pembinaan dan Teknologi Bahan - PPPB, Pusat Pengajian Perumahan Bangunan & Perancangan (School of Houu (2002)
Universiti Sains Malaysia Peperiksaan Semester Pertama Sidang Akademik 2002/2003 September 2002 . REG 561-Teknologi Pembinaan dan Teknologi Bahan Masa: 3jam