RDG 335 - Ergonomik - PPPBP, Pusat Pengajian Perumahan Bangunan Dan Perancangan (Universiti Sains Malaysia, 2002)
Universiti Sains Malaysia Peperiksaan Semester Pertama Sidang Akademik 2002/2003 September 2002 RDG 335 -Ergonomik Masa: 3jam