RAK 233-Prinsip dan Teori Rekabentuk - PPPB, Pusat Pengajian Perumahan Dan Bangunan (Universiti Sains Malaysia, 2002)
Universiti Sains Malaysia Peperiksaan Semester Pertama Sidang Akademik 2002/2003 SEPTEMBER 2002 RAK 233 - PRINSIP DAN TEORI REKABENTUK. Masa: 3 jam