MAT 263 - Probability Theory November 2006 - PPSM, Pusat Pengajian Sains Matematik (Universiti Sains Malaysia, 2006)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA First Semester Examination Academic Session 2006/2007 October/November 2006 MAT 263 - Probability Theory [Teori Kebarangkalian] Duration : 3 hours [Masa : 3 jam] Please check that this examination paper consists of EIGHT pages of printed material before you begin the examination. [Sila pastikan bahawa kertas peperiksaan ini mengandungi LAPAN muka surat yang bercetak sebelum anda memulakan peperiksaan ini.] Instructions : Answer all four [4] questions. Arahan : Jawab semua empat [4] soalan.]