RAG 161-Pembinaan Bangunan 1 - PPPB, Pusat Pengajian Perumahan Dan Bangunan (Universiti Sains Malaysia, 2002)
Universiti Sains Malaysia Peperiksaan Semester Pertama Sidang Akademik 2002/2003 SEPTEMBER 2002 RAG 161 - PEMBINAAN BANGUNAN 1 Masa: 3 jam Sila pastikan bahawa kertas peperiksaan · ini mengandungi TIGA muka surat yang tercetak sebelum anda memulakan peperiksaan ini. Jawab LIMA soalan. Soalan BAHAGIAN A adalah WAJIB dan jawab EMPAT soalan dari BAHAGIAN B.