CMT 322/CMM 323 – Web Engineering & Technologies (Kejuruteraan & Teknologi Web) - PPSKOM, Pusat Pengajian Sains Komputer (Pusat Pengajian Sains Komputer, 2021)
First Semester Examination 2020/2021 Academic Session February 2021