MAT 222 - Differential Equations II November 2006 - PPSM, Pusat Pengajian Sains Matematik (Universiti Sains Malaysia, 2006)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA First Semester Examination Academic Session 2006/2007 October/November 2006 MAT 222 - Differential Equations II [Persamaan Pembezaan II] Duration : 3 hours [Masa : 3 jam] Please check that this examination paper consists of SEVEN pages of printed material before you begin the examination. [Sila pastikan bahawa kertas peperiksaan ini mengandungi TUJUH muka surat yang bercetak sebelum anda memulakan peperiksaan ini.] Instructions : Answer all three [3] questions. [Arahan Jawab semua tiga [3] soalan.]